Klanten over Leemans Adviseurs

Lees hier de ervaringen van klanten van Leemans Adviseurs. Wat zeggen onze klanten over Leemans Adviseurs, de diensten van Leemans Adviseurs en het advies dat ze kregen over onderwerpen zoals leningen, direct ingaande lijfrente, Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, Regio Bank, Caravanverzekering, Bedrijfsverzekering, Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Cybercrimeverzekering en vele andere zaken.

"De schade die ik had is op een bijzonder prettige wijze afgehandeld. Niek deed hiervoor merkbaar zijn best om ons te helpen. Ga zo door! "

“Ik heb Leemans leren kennen als een vakbekwaam bedrijf met verstand van zaken. Open en eerlijk advies, no-nonsense instelling en een gezonde dossis humor zonder de realiteit uit het oog te verliezen.”

“Leemans doet wat ze moeten doen zonder poespas en poeha. Na een aantal vervelende ervaringen met hypotheekadviseurs (die andere belangen dan de onze voor ogen hadden, al zeiden ze van niet ;-), kwam ik terecht bij Leemans via mijn persoonlijke netwerk. Dat alleen al geeft een veilig gevoel (hij doet immers ook de hypotheek van die en die). In het echt bleek Leemans betrouwbaar, degelijk, slim en inventief. In staat complexe zaken zeer begrijpelijk te maken voor een leek als ik. Grootste pluspunt is dat hij mijn belangen in het vizier bleef houden. Wat een verademing. Kortom, een aanrader.”

“Leemans is een klantgerichte professional. Kent zijn vak als geen ander, heeft een groot relatienetwerk. Denken vanuit de klant is iets wat niet voor iedereen is weggelegd. Leemans beheerst dit! Enthousiast, uitstekende raadgever."

Een moment geduld...