Lenen, Sparen en Betalen

Maak eens kennis met de laagdrempelige manier van bankieren bij Leemans Adviseurs. U wordt bij ons persoonlijk geholpen met uw betaal en spaarrekening. Ook kunt u bij ons terecht voor een krediet of hypotheek op maat.  Wij ontvangen u graag op ons bankkantoor in Nunspeet of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Mocht u willen beleggen dan kan dat via RegioBank. Op de site van Regiobank geven wij u graag hier meer informatie over. Wij zijn u graag deskundig van dienst.

Regiobank Leemans Adviseurs

Maak eens kennis met de laagdrempelige manier van bankieren bij Leemans Adviseurs. Leemans is een zelfstandig intermediair van de Regiobank. Persoonlijke service staat bij ons voorop!

Klantvriendelijkste bank

Bij ons wordt u te woord gestaan door iemand die u kent. Dat praat gemakkelijker en dat vinden wij belangrijk, want het gaat tenslotte om privézaken als lenen, een hypotheek, sparen, betalen en beleggen. Kort gezegd alles wat te maken heeft met geld. Uw geld!

Wij staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren bij alle bancaire zaken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Een moment geduld...