Pleziervaartuigenverzekering

Met de Pleziervaartuigverzekering van Leemans  Adviseurs recreëert u probleemloos, dankzij de keuze uit verschillende dekkingen. De Pleziervaartuigverzekering dekt o.a. schade aan uw jacht,motorboot, sloep,zeilboot motor, uitrusting en inboedel. Daarnaast bent u ook verzekerd voor aansprakelijkheid.

De Pleziervaartuigenverzekering of Bootverzekering dekt schade aan het vaartuig zelf, aan de inboedel aan boord van het vaartuig en de aansprakelijkheid voor schade die met het vaartuig wordt veroorzaakt. De cascodekking omvat alle schade door verlies van of beschadiging aan het verzekerde vaartuig, als gevolg van een van buiten aankomend onheil of eigen gebrek.

 

Bijzonderheden Pleziervaartuigenverzekering

U kunt een nieuwwaarde regeling afsluiten en een no-claim korting krijgen tot wel 35 %. U heeft standaard dekking voor opruimings-,bereddings-en bergingskosten U heeft 2 jaar garantie op de reparatie van uw vaartuig indien u deze via ons laat herstellen.

Kortom er is veel mogelijk, Leemans Adviseurs vertelt u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op.

Een moment geduld...