Medewerkers van Leemans Adviseurs

Graag willen wij hier de adviseurs en medewerkers van Leemans  Adviseurs in Nunspeet aan u voorstellen, zodat u weet wie u aan de telefoon heeft als u ons belt. Ook staan de e-mailadressen vermeld, zodat u rechtstreeks kunt e-mailen als u een vraag heeft. Al onze adviseurs en klantmedewerkers hebben de juiste diploma's en certificaten. Permanente Educatie staat bij ons hoog in het vaandel zodat wij u ook bij wijziging in de actualiteit goed kunnen blijven adviseren.

 

Frank Visser

Bij mij kunt u terecht...Frank Visser.jpg
met al uw vragen over zakelijke verzekeringen en ondernemersvraagstukken. Ik help u met praktische oplossingen die te maken hebben met preventie en verzekeren. Door jaren lange ervaring kan ik u bijstaan in complexe zaken op verzekeringstechnisch gebied. Als ondernemer ben ik uiteraard goed op de hoogte van de problematiek waar elke ondernemer mee te maken heeft en kan ik u met raad en daad bij staan Als directeur van Leemans Adviseurs voel ik mij verantwoordelijk dat u als klant het gevoel heeft dat u wordt gewaardeerd en een passend advies krijgt. Met ons team willen wij ons daarvoor inspannen.

Ervaring
Sinds 1990 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Eerst als adviseur zakelijk en particulier en sinds 1998 als directeur eigenaar van Leemans Adviseurs.      

            
Frank@leemans-adviseurs.nl

Jannie van Blotenburg

Bij mij kunt u terecht ...Jannie van Blotenburg.jpg
met al uw vragen rondom scheidingen. Als scheidingsplanner ben ik gespecialiseerd in de financiële afwikkeling van echtscheidingen. Ik help u met het regelen van praktische zaken, zoals alimentatie berekening (kinder- en partneralimentatie), vermogensverdeling (huis en materiële zaken) en verzekeringen (pensioen).
Ervaring
Sinds 1974 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en verbonden aan Leemans Adviseurs. Na het volgen van meerdere studies op het gebied van verzekeringen en hypotheken ben ik mij gaan specialiseren als scheidingsplanner en sinds 2012 RFEA erkend scheidingsadviseur voor particulieren en ondernemers. 

Jannie@leemans-adviseurs.nl

Dennis Smit

Bij mij kunt u terecht...Dennis Smit.jpg
met al uw vragen over schadeverzekeringen, hypotheken en bancaire zaken. Als adviseur geef ik u graag een passend voorstel voor uw hypotheek, uw schadeverzekeringen en ook voor uw bank- en verzekeringsadvies kunt u bij mij terecht. Graag maak ik een afspraak met u om te onderzoeken wat voor u de best passende oplossing is. Hypotheken, bankieren en verzekeren hoort nu eenmaal bij elkaar.
Ervaring
Sinds 2002 ben ik als adviseur werkzaam bij Leemans  Adviseurs. Vanaf 2017 ben ik mede eigenaar van kantoor Prorisk, een dochteronderneming van Leemans Adviseurs

Dennis@leemans-adviseurs.nl

Herman van Gemert

Bij mij kunt u terecht...Herman van Gemert.jpg
met al uw vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen, maar ook voor bank en hypotheekadvies kunt u bij mij terecht. Als adviseur in de buitendienst kom ik graag bij u langs, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor.
Ervaring
Ik ben sinds 1987 werkzaam in de financiële dienstverlening als adviseur voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken en sinds 2011 ben ik werkzaam bij Leemans Adviseurs

Herman@leemans-adviseurs.nl

Bas van Nuland

Bij mij kunt u terecht... 

met al uw vragen over zakelijke en particuliere verzekeringen. Ik ben een betrokken en gedreven adviseur. Uw belang is ook mijn belang. Als adviseur kom ik graag bij u langs maar u kunt mij ook op kantoor treffen.

Ervaring
Ik ben sinds 1991 werkzaam in de financiële dienstverlening bij diverse intermediairs als adviseur voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken.Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Leemans  Adviseurs.

Bas@leemans-adviseurs.nl

Mariska Last-Leusink

Bij mij kunt u terecht ...Mariska Last-Leusink.jpg
met vragen over uw particuliere schadeverzekeringen, zorgverzekeringen,  en uitvaartpolissen en verzorg ik de agenda en afspraken van onze scheidingsplanner en adviseurs.
Ervaring
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Leemans  Adviseurs en weet alles over de particuliere verzekeringsmarkt en sinds 2014 ben ik ook actief ondersteunend voor de Scheidingsplanner activiteiten.

Mariska@leemans-adviseurs.nl

Jacqueline Lieman-van Blotenburg

Bij mij kunt u terecht ...Jaqueline Lieman van Blotenburg.jpg
voor particuliere schadeverzekeringen, zoals een verzekering voor uw auto,motor of bromfiets. Verder help ik u graag met uw Aansprakelijkheids-, Inboedel- of Opstalverzekering . De caravan- reis- en rechtsbijstandsverzekering zal ik ook graag met u bespreken. Kortom het aanspreekpunt voor al uw particuliere verzekeringen. Ik maak graag voor u een passend voorstel voor uw verzekeringspakket. Voor advies of een wijziging kunt u contact met mij zoeken.
Ervaring
Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Leemans Adviseurs en beschik ik over de benodigde diploma's zoals WFT Schade en WFT basis

Jacqueline@leemans-adviseurs.nl

Richard Wieringa

Bij mij kunt u terecht ...
met al uw vragen rondom uw zakelijke verzekeringen. Als relatiebeheerder zakelijke verzekeringen bij Leemans  Adviseurs ben ik uw eerste aanspreekpunt op ons kantoor en onderhoud ik direct contact met uw buitendienstadviseur.
Ervaring
Ik ben in 1996  begonnen als relatiebeheerder in de regio en sinds 2001 relatie beheerder zakelijke verzekeringen. Vanaf oktober 2018 ben ik werkzaam voor Leemans Adviseurs . Ik hecht waarde aan service en persoonlijk contact.

Richard@leemans-adviseurs.nl

 

Hannie van de Mars

Bij mij kunt u terecht…Hannie van der Mars.jpg
met al uw vragen over betalingen omtrent uw verzekeringspremies. Veel klanten geven er de voorkeur aan om de verzekeringspremies automatisch te laten incasseren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u tijdig betaald.
Ervaring
Door mijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij Leemans  Adviseurs ken ik veel klanten en help ik u graag verder.

Hannie@leemans-adviseurs.nl

                  Margriet Wildeman

Bij mij kunt u terecht ....

met al uw vragen over uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik werk direct samen met onze adviseurs en kan u helpen met al uw wijzigingen in uw situatie.

Ervaring....

Sinds 2000 ben ik werkzaam als binnendienst medewerker bij diverse assurantiekantoren in de Regio Nunspeet.

Margriet@leemans-adviseurs.nl

Stagaires

Wij werken regelmatig met het middelbaar beroepsonderwijs samen om jongeren te begeleiden naar een uitdagende loopbaan in de verzekeringsbranche. Alle stagaires staan altijd onder onze directe verantwoording en krijgen ruim de kans zich te ontwikkelen. Heb je een vraag of wil je meer info neem dan contact op met Frank Visser

 

Een moment geduld...