Medewerkers van Leemans Adviseurs

Graag willen wij hier de adviseurs en medewerkers van Leemans  Adviseurs in Nunspeet aan u voorstellen, zodat u weet wie u aan de telefoon heeft als u ons belt. Ook staan de e-mailadressen vermeld, zodat u rechtstreeks kunt e-mailen als u een vraag heeft. Al onze adviseurs en klantmedewerkers hebben de juiste diploma's en certificaten. Permanente Educatie staat bij ons hoog in het vaandel zodat wij u ook bij wijziging in de actualiteit goed kunnen blijven adviseren.

 

Frank Visser

Bij mij kunt u terecht...Frank Visser.jpg
met al uw vragen over zakelijke verzekeringen en ondernemersvraagstukken. Ik help u met praktische oplossingen die te maken hebben met preventie en verzekeren. Door jaren lange ervaring kan ik u bijstaan in complexe zaken op verzekeringstechnisch gebied. Als ondernemer ben ik uiteraard goed op de hoogte van de problematiek waar elke ondernemer mee te maken heeft en kan ik u met raad en daad bij staan Als directeur van Leemans Adviseurs voel ik mij verantwoordelijk dat u als klant het gevoel heeft dat u wordt gewaardeerd en een passend advies krijgt. Met ons team willen wij ons daarvoor inspannen.

Ervaring
Sinds 1990 ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Eerst als adviseur zakelijk en particulier en sinds 1998 als directeur eigenaar van Leemans Adviseurs.      

            
Frank@leemans-adviseurs.nl

Jannie van Blotenburg

Bij mij kunt u terecht ...Jannie van Blotenburg.jpg
met al uw vragen over uw particuliere en zakelijke verzekeringen maar ook voor bancaire zaken en hypotheekadvies. Ik ondersteun mijn collega's met jaren ervaring en ken veel van onze klanten. 
Ervaring
Sinds 1974 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en verbonden aan Leemans Adviseurs. Na het volgen van meerdere studies op het gebied van verzekeringen en hypotheken ben ik mij gaan specialiseren als scheidingsplanner en sinds 2012 RFEA erkend scheidingsadviseur voor particulieren en ondernemers. 

Jannie@leemans-adviseurs.nl

Herman van Gemert

Bij mij kunt u terecht...Herman van Gemert.jpg
met al uw vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen, maar ook voor bank en hypotheekadvies kunt u bij mij terecht. Als adviseur in de buitendienst kom ik graag bij u langs, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. Door mijn lokale verbondenheid weet ik ik wat er speelt in de regio. 
Ervaring
Ik ben sinds 1987 werkzaam in de financiële dienstverlening als adviseur voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken en sinds 2011 ben ik werkzaam bij Leemans Adviseurs

Herman@leemans-adviseurs.nl

 

Mariska Last-Leusink

Bij mij kunt u terecht ...Mariska Last-Leusink.jpg
met vragen over uw particuliere schadeverzekeringen, zorgverzekeringen,  en uitvaartpolissen en verzorg ik de agenda en afspraken van onze scheidingsplanner en adviseurs.
Ervaring
Sinds 2006 ben ik werkzaam bij Leemans  Adviseurs en weet alles over de particuliere verzekeringsmarkt en sinds 2014 ben ik ook actief ondersteunend voor de Scheidingsplanner activiteiten.

Mariska@leemans-adviseurs.nl

Belinda Tang

Bij mij kunt u terecht ...
met al uw vragen rondom uw bancaire zaken en particuliere verzekeringen. Als adviseur bank en verzekeringen bij Leemans  Adviseurs ben ik uw eerste aanspreekpunt op ons kantoor en onderhoud ik direct contact met banken en verzekeraars. Vanuit mijn lokale verbondenheid weet ik wat er speelt in de Regio.
Ervaring
Ik ben sinds 2012  aktief geweest als klantadviseur bij een landelijke bank. Deze ervaring kan ik nu goed gebruiken als adviseur bancaire zaken voor RegioBank . Vanaf mei 2019 ben ik werkzaam voor Leemans Adviseurs . Ik ben enthousiast, gastvrij en servicegericht en hecht waarde aan persoonlijk contact.

Belinda@leemans-adviseurs.nl

 

Hannie van de Mars

Bij mij kunt u terecht…Hannie van der Mars.jpg
met al uw vragen over betalingen omtrent uw verzekeringspremies. Veel klanten geven er de voorkeur aan om de verzekeringspremies automatisch te laten incasseren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u tijdig betaald.
Ervaring
Door mijn jarenlange ervaring en betrokkenheid bij Leemans  Adviseurs ken ik veel klanten en help ik u graag verder.

Hannie@leemans-adviseurs.nl

                  Ilja Westerink

Bij mij kunt u terecht ....

met al uw vragen over uw particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik werk direct samen met onze buitendienst adviseurs en kan u helpen met al uw wijzigingen in uw situatie.

Ervaring....

Sinds 2013 ben ik werkzaam als binnendienst adviseur verzekeringen bij Leemans Adviseurs in Nunspeet.

Ilja@leemans-adviseurs.nl

 

Bram Meijboom

Bij  mij kunt u terecht

voor al uw verzekeringsvraagstukken en bancaire zaken. Als adviseur ben ik u graag van dienst en onderhoud contact voor u met verzekeraars. Wilt u mij rechtstreeks benaderen dan kan dat via bram@leemans-adviseurs.nl

Ervaring
Door mijn jarenlange ervaring  in de branche en betrokkenheid bij Leemans  Adviseurs ben ik graag uw aanspreekpunt.

 

Mitch Wanninge

Bij mij kunt u terecht

voor al uw verzekeringen en hypotheken. Ik ondersteun onze hypotheekadviseurs en onderhoudt contacten met banken en verzekeraars. Een taxatie regelt u makkelijk via mij.

Ervaring
Door mijn lokale betrokkenheid weet ik als geen ander wat er in de Regio speelt Als Adviseur verzekeringen en hypotheken bij Leemans  Adviseurs ben ik graag uw aanspreekpunt.

Mitch@leemans-adviseurs.nl

 

Niels IJzerman

Bij mij kunt u terecht

voor al uw schades. Ik ondersteun onze verzekeringsadviseurs en onderhoudt contacten met verzekeraars over uw schadeafwikkeling. U kunt de schade online invullen via onze App maar ik help u ook graag persoonlijk via de telefoon of bij ons op kantoor

Ervaring
Ik specialiseer mij verder in schaderegeling en bij Leemans  Adviseurs ben ik graag uw aanspreekpunt inzake uw schade

Schade@leemans-adviseurs.nl

Stagaires

Wij werken regelmatig met het middelbaar beroepsonderwijs samen om jongeren te begeleiden naar een uitdagende loopbaan in de verzekeringsbranche. Alle stagaires staan altijd onder onze directe verantwoording en krijgen ruim de kans zich te ontwikkelen. Heb je een vraag of wil je meer info neem dan contact op met Frank Visser

 

Een moment geduld...