Leemans Adviseurs

Al ruim 25 jaar biedt het team van Leemans  Adviseurs u deskundige advisering en diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen, consumptief krediet en overige bancaire zaken. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren. Dit doen wij op een persoonlijke, betrokken en begrijpelijke manier.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u en zoeken altijd naar de beste oplossing. Uw wensen en persoonlijke situatie zijn altijd het uitgangspunt. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en actuele kennis van de markt. Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten die daarvoor nodig zijn.

Wij zijn tevens Zelfstandig Adviseur van Regiobank in Nunspeet.

Sinds 2012 werken wij samen met de Scheidingsplanner. De Scheidingsplanner Nunspeet Zwolle zorgt ervoor dat uw echtscheiding volledig begeleid wordt. Ze maken alimentatieberekeningen, ouderschapsplan en een echtscheidingsconvenant en adviseren u graag over de te volgen financiële stappen.

Een moment geduld...