Leemans Adviseurs

Het team van Leemans  Adviseurs biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, pensioenen, sparen, beleggen, consumptief krediet en overige bancaire zaken. Tevens treden wij op als bemiddelaar voor het afsluiten van de financiële producten die wij u adviseren. Dit doen wij op een persoonlijke, betrokken en begrijpelijke manier.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u en zoeken altijd naar de beste oplossing. Uw wensen en persoonlijke situatie zijn altijd het uitgangspunt. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en actuele kennis van de markt. Wij beschikken over de kennis, de expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten die daarvoor nodig zijn.

Wij zijn tevens Zelfstandig Adviseur van Regiobank in Nunspeet.

De Scheidingsplanner Nunspeet-Zwolle

Sinds 2012 beschikken wij over een aanvullende dienstverlening van de Scheidingsplanner. Onze Scheidingsplanners zorgen ervoor dat uw echtscheiding volledig begeleid wordt. Zo maken alimentatieberekeningen, ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant deel uit van onze volledige dienstverlening.

Een moment geduld...