Dit is mijn situatie: Ik ga een bedrijf starten

Wilt u een eigen bedrijf starten? Ondernemen brengt kansen en risico’s met zich mee. Voor uw onderneming en uw eventuele personeel, maar ook voor u persoonlijk. De adviseurs van Leemans  Adviseurs helpen u bij de start van uw bedrijf deze risico’s inzichtelijk te maken en te beheersen. Denk bijvoorbeeld aan:

Verzekeringen afsluiten

Er zijn verschillende verzekeringen belangrijk op het moment dat u een bedrijf start. Denk bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering, brandverzekering, bedrijfsschadeverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Lees meer over zakelijke verzekeringen op onze website. Voor een advies op maat, neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Zakelijke rekening

Voor u als ondernemer is het goed kunnen beheren van uw vermogen belangrijk. Met een zakelijke rekening van Leemans Assurantie Adviseurs heeft u alles wat u nodig heeft: een bankrekening, wereldpas en internet bankieren.

Regelingen voor uw personeel

Uw werknemers zijn de motor achter uw bedrijf. Zonder hen kunt u niet ondernemen. Als werkgever is het belangrijk dat u aan aantal zaken regelt voor uw personeel. Voor zowel het personeel dat u in dienst heeft, als ook nieuw personeel dat u aanneemt.. Bijvoorbeeld regelingen bij ziekteverzuim, pensioenregelingen, een ongevallen- of bedrijfsschadeverzekering. Lees meer over zakelijke verzekeringen op onze website of neem contact met ons op voor advies.

De adviseurs van Leemans Adviseurs helpen ondernemers op weg. Wilt u persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Een moment geduld...